2011-02-04

Nyföretagarcentrum


Jag har bott i Göteborg i sex år och har märkligt nog aldrig åkt älvsnabben över till Hisingen. Det är skamligt. Resulterade dock i en närmast religös upplevelse idag på min premiärtur på väg till Nyföretagarcentrum på Lindholmen. Det är ju bara helt underbart att åka båt!

I övrigt var besöket faktiskt mycket givande och jag kan verkligen rekommendera ett besök på NFC om ni funderar på att starta eget. Pepp, inspiration och trevliga människor som älskar småföretagare.
Hoppas dock att ni till skillnad från mig slipper hamna precis framför ett gäng flamsiga fyrtioplustanter som ni måste hyssja för att kunna höra vad föreläsaren säger..3 kommentarer:

 1. Ååh jag ÄLSKAR att åka älvsnabben! Ibland promenerar Julia och jag ner till Klippan och åker med hela vägen till Lilla bommen, bara för att liksom :) Allra böst är det när det är vackert väder så att vi kan vara kvar ute på däck <3

  SvaraRadera
 2. Jag kan erkänna att jag heller aldrig åkt den :-o Vi kanske borde ta nästa föräldrar&barn-träff på Älvsnabben helt enkelt? Haha!

  Skoj att det var en givande dag =)

  SvaraRadera
 3. Kul att det vart så lyckat! :)

  SvaraRadera