2011-05-26

Om allt som händer

Cloo Collection är på frammarsch och det har hänt otroligt mycket de senaste veckorna. Vet inte om jag kan skriva om allt men jag ska försöka ge er en uppdatering på de största nyheterna.

Som ni ju vet är min enskilda firma registrerad, men den kommer antagligen avregisteras igen inom kort då Cloo blir aktiebolag (!). Två st andra företag kommer att gå in med hjälp och kapital för att Cloo ska kunna komma igång lite snabbare, vilket i sin tur innebär att jag får lite större svängrum och första kollektionen kommer att bli en hel del större än vad som var tänkt från början. (Och så kommer jag att kunna skriva VD på mitt visitkort. Det är lite coolt faktiskt.) 


Kollektionen, ja! Plaggen är ivägskickade till fabrik för kostnadsanalys och får vi en bra offert drar hela produktionsprocessen igång väldigt snart. Fabriken har lovat att plaggen ska kunna levereras i Augusti och vi räknar i så fall med att komma igång med webshop/försäljning första september. Det kommer alltså vara fullt ös hela sommaren med allt som måste förberedas i form av tillbehör, webshop, fraktavtal osv.

Dessutom flyttar jag hemifrån nästa vecka och in i min egen ateljé på Sockerbruket 17 i Göteborg. Där kommer jag ingå i ett kreativt kontorskollektiv vid namn House of Win Win som fram tills för ett år sedan ungefär bara höll till i sina fantastiska lokaler på Tredje Långgatan. Nu finns de då även på det gamla sockerbruket vid Röda Sten, fantastiskt fina gamla fabrikslokaler precis vid havet. Kommer att göra en sommar full av jobb lite lättare.
Lovar att uppdatera med bilder från mitt eget rum så snart jag är inflyttad.

I övrigt så raggas det just nu kompetenta stryrelsemedlemmar, det hålls möten med lapp/knapp/dragkedjeleverantörer och så beställs det ny dator. Allt är ju naturligtvis bara helt underbart roligt.
Bilder från http://win-win.se/


8 kommentarer:

 1. Du vet Maria, att om du behöver anställa nån i framtiden så är jag oerhört på! :)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt! Om du behöver stärka upp styrelsekompetensen åt mitt område så vet du var jag finns. Har en del erfarenheter av styrelsearbete, både i praktiken och teoretiskt.

  SvaraRadera
 3. Du vet att jag går runt och skryter om "att jag känner skaparen av cloo" va? :)

  SvaraRadera
 4. Emma - :), J - Vi måste ses snart, Sofia - ja!, Vanessa - Haha vad du är söt.

  SvaraRadera
 5. Alltså, herregud vad fantastiskt kul! Så härligt att det går så fint för dig! :) Go for it!

  SvaraRadera
 6. Fan vad kul med AB! Visste väl att du skulle gå långt! Föresten, trycker du dina etiketter själv? Hur går det till?

  SvaraRadera
 7. Åh tack Ja,jagdå och förlåt för sent svar: Ja, hittills har jag gjort alla mina etiketter själv. Se hur här: http://cloocollection.blogspot.com/2011/03/ratt-verktyg.html

  SvaraRadera