2011-03-14

Sista titten

Ja, inlämning var det alltså. Sista chansen att tittta igenom och se om något måste förbättras. Det känns ju galet, jag tror att jag förstorar upp det här momentet alldeles för mycket.

Men, bara för att jag är så glad över att vara klar så får ni ännu en kanske för er meningslös bild på mitt verk som jag svettats så med den senaste tiden. Längst bak ligger den fruktade Likviditetsbutgeten som blev klar för ett par timmar sen.


I ordning: Affärsplan, Marknadsplan, Handlingsplan, Produktkalkyl, Uppstartsbudget, Försäljningsplan, Resultatbudget och Likviditetsbudget.


5 kommentarer:

 1. Hej.
  jag sitter just nu och genomför arbetet som du precis är klar med. Måste säga att det där ser riktigt imponerande ut. Letar efter mallar som jag kan använda mig av. har du några tips eller kan jag kanske få ta del av din radda med dokument? maila isf.. jens@dinpool.nu

  mvh

  Jens

  SvaraRadera
 2. Hej Jens, det finns en uppsjö av olika mallar man kan googla fram. Jag använde mig inte av en enda, utan plockade från massa olika. Framförallt är det viktigt att du visar att du har koll på din bransch och har en realistisk plan ekonomiskt. Butgetarna var värst, tyckte jag men det är så jäkla bra att ha dem sen när man sätter igång. Vill tyvärr inte lämna ut min affärsplan, då den innehåller för mycket känslig information om företaget.

  Lycka till! /M

  SvaraRadera