2011-08-19

Om skräcken

Jag drömmer mardrömmar på nätterna om att plaggen kommer från Estland i urusel kvalitet. Knappar ramlar av, sömmarna spricker och framför allt - tygerna noppar sig och tappar formen efter första tvätten. Jag ser i drömmarna hur folk sitter på mammaträffar och öppna förskolor runt om i landet och pratar om hur oerhört dåligt Cloo är, här har man betalt för dyra plagg och så får man skit.

Skräcken att tappa allt förtroende från start.

När provplaggen kommer får jag två prov av varje plagg (hoppas jag, det är vad jag har bett om i alla fall). Det ena provet av varje ska toktvättas på hög värme tio gånger, torktumlas och misshandlas för att se hur kvaliteten håller, de andra plaggen ska fotograferas och visas upp för butiker och inköpare.

Den dagen, när vi tvättar som galningar om och om och om igen kommer jag vara så nervös. För vad tar jag mig till om allt är i usel kvalitet?

Vågar inte ens tänka på det.

4 kommentarer:

 1. Du verkar ju vara nogrann, så det är säkert inga probs! Jag kan annars gärna ställa upp som testpilot ;-), det är ju sån supersnygg design på dem!!!

  SvaraRadera
 2. Åh, du jag skulle kännt exakt likadant! Men jag tycker inte att det vore mer än rätt att de är exakt som du väntat dig. Så som du kämpat för att hitta exakt rätt detaljer, exakt rätt tyg och exakt rätt form så borde du ha lite goodwill hos livets rättvisa! Och skulle det mot förmodan bli helt crappy så får du ha i åtanke att allt löser sig. Visserligen kanske först efter x antal tårar och ångestnätter - men ALLT löser sig! Och jag tror på din idé Maria. Så jag tror faktiskt att det kommer sitta som en smäck redan vid start... :) Keep us posted!

  SvaraRadera
 3. Jag tror på Cloo. Det kommer bli fantastiskt.

  SvaraRadera
 4. Åh tack vad fina ni är! Känns underbart att ha så mycket goda tankar med sig på vägen. :)

  SvaraRadera