2012-01-16

Fashion Fair for Kids in Copenhagen

I might be going crazy planning for my visit at CIFF Kids in Copenhagen in a few weeks. Since I was so late with my application and the organizers won't give me any technical info until I'm officially booked (that was arranged last week - now where's my technical info?!?), I have no clue how my spot is built or how the interior should look like.

It's really critical that I can order pictures, logos and stuff as soon as possible and for that I need to now all measurements or I risk buying things for a lot of money that I can't use.

Blah.In Swedish / På Svenska:
Det finns en risk att jag håller på att bli galen nu när jag försöker planera för mitt deltagande på CIFF Kids i Köpenhamn om några veckor. Eftersom jag var så sen med att boka in mig på mässan och arrangören inte vill ge ut någon teknisk information förän man är officiellt bokad (vilket jag löste förra veckan, så var är infon?!?), så vet jag inte hur min plats är uppbyggd och hur jag ska möblera den.


Det är bråttom att beställa trycksaker nu och jag behöver måtten på väggarna för att vara säker på att jag inte beställer saker som jag sen inte kan använda. Blah.

2 kommentarer:

  1. Äsch gå inte på den dumma mässan! CPH Kids är mycket trevligare och bättre och där får man hjälp med allt och dessutom ingår vägg med fint stort print! Avboka CIFF och häng med mig och några andra trevliga svenskar istället! Vi får bilda the swedish design maffia mot alla danskar!

    SvaraRadera
  2. Haha, Gabriella, tyvärr är det redan bokat och betalt. Får bli cph nästa gång. :)

    SvaraRadera